Family Music Festival – Hard Rock Café Stockholm

Söndagen den 18:e mars kl. 13.00 anordnar vi ett event för att samla in pengar till Barncancerfonden. Vi på Kidsbrandstore finns på plats hela dagen på Hard Rock Café Stockholm. En modevisning, en grym tävling och häng tillsammans med er. Härlig underhållning och något som passar för alla åldrar. 

Hard Rock Café och KidsBrandStore är stolta över att få presentera Family Music Festival!

Hela mars månad skänker Hard Rock Café 10 kr till Barncancerfonden för varje barnmeny som beställs. Vi toppar detta med Family Music Festival den 18e mars.

Det kommer finnas artister på plats som dansar, sjunger och trollar. Som julafton för de yngre kidsen.
Vi finns på plats med våra tre grymma modeller: Saga, Robin och Vanessa. De ska gå en modevisning med våra kläder och efteråt tänker vi hänga med de som vill hänga med oss. Vår grymma influencer och imagemodell Eddie Pettersson dyker också upp under eftermiddagen.  Dessutom så har flera andra lokala influencers hört av sig att de kommer. Vi uppskattar det något enormt. Det ska bli så sjukt kul att få träffa alla!  
Det finns något denna söndagen för alla åldrar.

Vi kommer också att ha en riktig bra tävling under dagen. Tävlingsreglerna är enkla: man visar att man följer oss på Insta, swishar 20kr till Barncancerfonden och sen skriver man upp sig hos oss på plats! Såå lätt!
Alla som är med i tävlingen har chans att vinna en hel photoshoot tillsammans med en kompis, hos oss på Kidsbrandstore. Datum gör vi och vinnarna upp om senare. Det blir en dag senare i vår/försommar.
Man blir sminkad, stylad och fotad en dag i vår studio. Kläderna man fotas i är från oss såklart och outfits:en tas fram av vår stylist. Bilderna, som garanterat kommer att bli magiska, får man sedan för eget bruk. Vill man så publicerar vi dem i våra sociala kanaler. Under photoshooten så har man möjlighet att vara med i en livesändning på vår Instagram och få sina egna social medier exponerade. Men bara om man vill såklart.

Vi hoppas att alla som bor i Stockholmsområdet tar sig tiden att komma förbi och på olika sätt bidra till Barncancerfonden. Käka söndagsburgaren på plats (Boka bord? På Hard Rock Cafés FB-sida finns en länk, där finns även uppgifter om vilka som ska uppträda) eller bara kom och häng med oss och våra modeller. Få inspiration till våroutfit:en från vår modevisning eller bara njut av grym underhållning.

Ses på plats!

Nya inlägg