FOTOEVENT ”JULENS STJÄRNOR”

12 november hade vi åter samlat ett gäng Influencers för ett FotoEvent. Denna gången var vi ”hemma hos oss”  i Västerås. En heldag med massa skratt och magiska bilder som resultat. 
Vi har som mål att försöka anordna minst två fotoevents per år. För oss är det ett bra sätt att få grymt bildmaterial och för Influencerna som är med är det ett perfekt tillfälle för exponering. Dessutom är det sjukt roligt. Nu ser vi redan fram emot nästa event! 

Denna gång hade vi bjudit in Tod, Jacob, Eddie, Wilma och Saga. Med på eventet var också Tindra. Då en annan tjej fått sent förhinder så hoppade hon in trots att hon inte jobbar som influencer. Det är vi otroligt tacksamma för och hon gjorde ett riktigt bra jobb. De andra ungdomarna agerade som riktiga fullblodsproffs. Smink och hår hade vi” inhouse” denna gång och de tjejerna gjorde också ett fantastiskt jobb.
Vi samlades tidigt på morgonen och började med lite mys: Tända ljus, julmust. lussebullar, skumtomtar och pepparkakor. Sen var det rundvandring och vi fick chans att berätta lite om företaget och visa upp våra lokaler, som vi är löjligt stolta över. Smink och hår stod sedan på schemat. Fösta paret blev fixade och efter det var allt igång.

Målet var att få ihop allt material inför jul och nyår. Vi hade stage:at julaftonsmorgon, julklappsöppning samt studiobilder till nyår. Vi fick verkligen allt vi behövde, till och med alla fyra adventsdagarna. Vi fick också det vi behövde till vår adventskalender. Galet egentligen, hur mycket vi hann. Det är lätt när man jobbar med folk som har roligt och är motiverade.
Till lunch hade vi norra Europas största pizzabuffé, Vi tog oss tid att sätta oss allihopa och käka och snacka. Det är viktigt att man hinner umgås också. Det är jättekul för oss att få träffa och lära känna våra Influencers. Under dagen så sände vi live på Instagram och det var en härlig uppslutning där. Även Snap gick varm och Influencerna fick alla lägga ut på våra konton.
Efter lunch så byttes det om till nyårsoutfit, festsminkning och hår.Vi gick in i studion och fotade härliga nyårsbilder, sedan släckte vi ner på lagret och tände tomtebloss. Magiska bilder blev det där också.

När klockan började närma sig 16,00 så var vi faktiskt klara. Alla bytte om och vi kröp upp i soffan för att säga ”hej då”. Vi ville såklart också tacka alla ungdomar. Några av våra fantastiska leverantörer hade skickat fina presenter till Influencerna. De är såklart superpositiva till sådana här events och vill oftast vara med, med plagg och gåvor. Det uppskattar vi verkligen!

När vi väl är färdiga på plats så börjar arbetet med att retuschera bilderna. Denna gång blev det en hel del så Rex jobbade till och från med dem under hela december. De flesta har ni redan sett i våra sociala kanaler men inte alla.. Nedan ser ni samtliga bilder:

Nya inlägg