Axel Pontillo

Axel 15 år, är en av våra nya modeller här på KidsBrandStore. Familjen består av mamma Emma, pappa Miro, sin yngre brorsa Arvid och systrarna Svea och Sigrid.

Axel spelar fotboll på sin fritid och han reser gärna till Italien så ofta han kan. Han vill gärna arbeta som läkare när han blir äldre.

“Det bästa med att vara modell är att det är så roligt på KidsBrandStore. Alla är väldigt snälla, cool fotograf och väldigt mycket snygga kläder. Sen är det kul att jobba, tjäna egna pengar och se lite hur vuxenlivet är. Det finns inget dåligt med att vara modell”.

Axels tips till andra som också vill bli modell är att träna tillsammans med kompisar framför och bakom kameran. Han tillägger att det är bra att känna sig trygg framför kameran samt känna till sina bästa vinklar. Han tycker också att man kan fråga sina föräldrar om hjälp att söka till ett seriöst företag och man ska inte vara rädd för att få ett “nej”, för det finns säkert andra företag som kan vara intresserade.

Han klär sig helst i casual stil och gärna i neutrala kläder av bra kvalitet. Han anser att det är viktigt med plaggets passform och att plagget passar hans kropp. “På KBS finns det mycket fint” tillägger Axel.

Nya inlägg